kasêntikan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasêntikan Aksara Jawa: (ka)ꦱꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti) (ka)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kasêntikan, makna kasêntikan, definisi kasêntikan, tegese kasêntikan, tegesipun kasêntikan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.