kasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kasa Aksara Jawa: ꦏꦱ
Lingga: krama/ngoko

  1. Mangsa kang kapisan (22 Juni - 2 Agustus).









Kata kunci/keywords: arti kasa, makna kasa, definisi kasa, tegese kasa, tegesipun kasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org