kasa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kasa Aksara Jawa: (ka) (sa)
Lingga: krama/ngoko

  1. Mangsa kang kapisan (22 Juni - 2 Agustus).


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti kasa, makna kasa, definisi kasa, tegese kasa, tegesipun kasa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.