kasang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kasang Aksara Jawa: ꦏꦱꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. ak bangsaning kanthong (dicangklong).









Kata kunci/keywords: arti kasang, makna kasang, definisi kasang, tegese kasang, tegesipun kasangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org