kasap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasap Aksara Jawa: (ka) (sa)ꦥ꧀ (p)
Lingga: krama/ngoko

  1. ora alus (tmr. gêgrayangan);









Kata kunci/keywords: arti kasap, makna kasap, definisi kasap, tegese kasap, tegesipun kasap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org