kasar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasar Aksara Jawa: (ka) (sa) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. ora alus (ent tmr. tata krama, têtêmbungan, wêwatakan lsp);









Kata kunci/keywords: arti kasar, makna kasar, definisi kasar, tegese kasar, tegesipun kasar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.