kase

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kase Aksara Jawa: (ka)ꦱꦺ (se)
Lingga: (kas)

  1. êngg bakda, sawise.








Kata kunci/keywords: arti kase, makna kase, definisi kase, tegese kase, tegesipun kase

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.