kasi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasi Aksara Jawa: (ka)ꦱꦶ (si)
Lingga:

  1. pc nganti.









Kata kunci/keywords: arti kasi, makna kasi, definisi kasi, tegese kasi, tegesipun kasi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org