kasi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kasi Aksara Jawa: (ka)ꦱꦶ (si)
Lingga:

  1. pc nganti.








Kata kunci/keywords: arti kasi, makna kasi, definisi kasi, tegese kasi, tegesipun kasi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.