kasinungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasinungan (Kw)

  1. diwènèhi;
  2. kadunungan (ing wêwatakan, sipat lsp)
Kacocogna karo
  • sinung.








Kata kunci/keywords: arti kasinungan, makna kasinungan, definisi kasinungan, tegese kasinungan, tegesipun kasinungan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org