kasiyat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasiyat Aksara Jawa: (ka)ꦱꦶ (si) (ya)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) dayaning barang (kang migunani utawa kang ngêtokake kaluwihan).









Kata kunci/keywords: arti kasiyat, makna kasiyat, definisi kasiyat, tegese kasiyat, tegesipun kasiyat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.