kasmaran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasmaran Aksara Jawa: (ka)ꦱ꧀ (s) (ma) (ra)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) kedanan, kêsêngsêm
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kasmaran, makna kasmaran, definisi kasmaran, tegese kasmaran, tegesipun kasmaran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org