kasongan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasongan (Kw)

  1. kayoman, kauban;
  2. kêpanasan utawa kêpadhangan ing (srêngenge).








Kata kunci/keywords: arti kasongan, makna kasongan, definisi kasongan, tegese kasongan, tegesipun kasongan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.