kastela

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kastela Aksara Jawa: ꦏꦱ꧀ꦠꦺꦭ
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg kêtela.









Kata kunci/keywords: arti kastela, makna kastela, definisi kastela, tegese kastela, tegesipun kastela
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org