kastrol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kastrol Aksara Jawa: (ka)ꦱ꧀ (s)ꦠ꧀ (t)ꦫꦺꦴ (ro)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. êngg pc katrol.








Kata kunci/keywords: arti kastrol, makna kastrol, definisi kastrol, tegese kastrol, tegesipun kastrol

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.