kastroli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kastroli Aksara Jawa: (ka)ꦱ꧀ (s)ꦠ꧀ (t)ꦫꦺꦴ (ro)ꦭꦶ (li)
Lingga: krama/ngoko

  1. (lênga kastroli) bangsaning lênga jarak dianggo urus-urus.









Kata kunci/keywords: arti kastroli, makna kastroli, definisi kastroli, tegese kastroli, tegesipun kastroli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org