kasudarman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasudarman (Kw)

  1. kautaman;
  2. trêsna marang pêpadha
Kacocogna karo
  • dêrma.








Kata kunci/keywords: arti kasudarman, makna kasudarman, definisi kasudarman, tegese kasudarman, tegesipun kasudarman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org