kasulayah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasulayah Aksara Jawa: (ka)ꦱꦸ (su) (la) (ya) (h)
Lingga:

  1. (Kw) ambruk, kalah.









Kata kunci/keywords: arti kasulayah, makna kasulayah, definisi kasulayah, tegese kasulayah, tegesipun kasulayah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org