kasur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasur Aksara Jawa: (ka)ꦱꦸ (su) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. lèmèk turu kang digawe kanthongan gêdhe isi kapuk









Kata kunci/keywords: arti kasur, makna kasur, definisi kasur, tegese kasur, tegesipun kasur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org