kaswasih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kaswasih Aksara Jawa: (ka)ꦱ꧀ (s) (wa)ꦱꦶ (si) (h)
Lingga:

  1. (Kw) mêmêlas, mêlas-asih.









Kata kunci/keywords: arti kaswasih, makna kaswasih, definisi kaswasih, tegese kaswasih, tegesipun kaswasih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org