katak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

katak krama/ngoko

  1. woh gêmbili;
  2. jenggot cèlèng.








Kata kunci/keywords: arti katak, makna katak, definisi katak, tegese katak, tegesipun katak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.