katak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

katak krama/ngoko

  1. woh gêmbili;
  2. jenggot cèlèng.








Kata kunci/keywords: arti katak, makna katak, definisi katak, tegese katak, tegesipun katak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org