kati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kati Aksara Jawa: (ka)ꦠꦶ (ti)
Lingga: krama/ngoko

  1. (katos
krama
Krama kati
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) ukuran bobot (1/100 dhacin = 0,617 kg)









Kata kunci/keywords: arti kati, makna kati, definisi kati, tegese kati, tegesipun kati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org