katib

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

katib Aksara Jawa: (ka)ꦠꦶ (ti)ꦧ꧀ (b)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak kêtib.









Kata kunci/keywords: arti katib, makna katib, definisi katib, tegese katib, tegesipun katib
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org