katitih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

katitih Aksara Jawa: (ka)ꦠꦶ (ti)ꦠꦶ (ti) (h)
Lingga:

  1. (Kw) kêlindhih, kalah.









Kata kunci/keywords: arti katitih, makna katitih, definisi katitih, tegese katitih, tegesipun katitih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org