katrêsnan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka katresnan)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

katrêsnan Aksara Jawa: (ka)ꦠ꧀ (t) ()ꦱ꧀ (s) (na)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. rasa trêsna, asih
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti katrêsnan, makna katrêsnan, definisi katrêsnan, tegese katrêsnan, tegesipun katrêsnan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.