katrol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

katrol Aksara Jawa: ꦏꦠ꧀ꦫꦺꦴꦭ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Wl) kerekan.









Kata kunci/keywords: arti katrol, makna katrol, definisi katrol, tegese katrol, tegesipun katrolBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org