Menyang kontèn

katu

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

katu Aksara Jawa: (ka)ꦠꦸ (tu)
krama/ngoko

  1. araning tetuwuhan.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti katu, makna katu, definisi katu, tegese katu, tegesipun katu

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.