katu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

katu Aksara Jawa: (ka)ꦠꦸ (tu)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan.









Kata kunci/keywords: arti katu, makna katu, definisi katu, tegese katu, tegesipun katu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.