kau

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kau krama/ngoko

  1. ora luwês, sarwa wagu;
  2. êngg butêng, ora sabaran.








Kata kunci/keywords: arti kau, makna kau, definisi kau, tegese kau, tegesipun kau
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.