kaum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kaum (Ar) krama/ngoko

  1. ak bangsa, krabat, golongan;
  2. imam Islam ing pakampungan utawa padesan;








Kata kunci/keywords: arti kaum, makna kaum, definisi kaum, tegese kaum, tegesipun kaumBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org