kaum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kaum (Ar) krama/ngoko

  1. ak bangsa, krabat, golongan;
  2. imam Islam ing pakampungan utawa padesan;








Kata kunci/keywords: arti kaum, makna kaum, definisi kaum, tegese kaum, tegesipun kaumBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kaum&oldid=103988"