Menyang kontèn

kaur

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kaur Aksara Jawa: (ka)ꦲꦸꦂ (hur)

  1. êngg ak kober.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kaur, makna kaur, definisi kaur, tegese kaur, tegesipun kaur

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.