kawêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kawêng Aksara Jawa: (ka)ꦮꦼ () (ng)
Lingga:

  1. êngg ak kacu, tali lsp. kang dikalungake ing gulu têkan ing dhadha;









Kata kunci/keywords: arti kawêng, makna kawêng, definisi kawêng, tegese kawêng, tegesipun kawêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.