kawakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kawakan Aksara Jawa: (ka) (wa) (ka)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) kêpêksa nandangi dhewe
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kawakan, makna kawakan, definisi kawakan, tegese kawakan, tegesipun kawakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.