kawi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kawi (Snk)

  1. (Kw) pangarang, pujangga;
  2. (utawa kakawin) (Kw) karangan, têmbang;
  3. krama/ngoko têmbung-têmbung kang kanggo ana ing kapujanggan (layang-layang têmbang lsp) ora kaprah dianggo padinan;
  4. krama/ngoko têmbung Jawa-kuna;








Kata kunci/keywords: arti kawi, makna kawi, definisi kawi, tegese kawi, tegesipun kawiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org