kawijil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kawijil Aksara Jawa: (ka)ꦮꦶ (wi)ꦗꦶ (ji)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. (Kw) kawêtu.









Kata kunci/keywords: arti kawijil, makna kawijil, definisi kawijil, tegese kawijil, tegesipun kawijil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org