kawindra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kawindra Aksara Jawa: (ka)ꦮꦶ (wi)ꦤ꧀ (n)ꦢ꧀ (d) (ra)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) (ratuning pujangga) pujangga pinunjul.









Kata kunci/keywords: arti kawindra, makna kawindra, definisi kawindra, tegese kawindra, tegesipun kawindra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.