kawolu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kawolu krama/ngoko

  1. ak kang kaping wolu;
  2. araning mangsa kang kaping
  3. (4 Pèbruari -
  4. Marêt).








Kata kunci/keywords: arti kawolu, makna kawolu, definisi kawolu, tegese kawolu, tegesipun kawolu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.