kawula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kawula krama/ngoko

  1. br batur, abdi;
  2. êngg
krama
Krama kawula
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

aku, -u;

  1. karèrèhan, rakyat;








Kata kunci/keywords: arti kawula, makna kawula, definisi kawula, tegese kawula, tegesipun kawula
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org