kawuntat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kawuntat Aksara Jawa: (ka)ꦮꦸ (wu)ꦤ꧀ (n) (ta)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Kw) kapungkur.









Kata kunci/keywords: arti kawuntat, makna kawuntat, definisi kawuntat, tegese kawuntat, tegesipun kawuntat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.