kawursita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kawursita Aksara Jawa: (ka)ꦮꦸ (wu) (r)ꦱꦶ (si) (ta)
Lingga:

  1. (Kw) kocap, kacrita.









Kata kunci/keywords: arti kawursita, makna kawursita, definisi kawursita, tegese kawursita, tegesipun kawursita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org