kaya jambe (nom) sinigar (loro, pinaro byak)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kaya jambe (nom) sinigar (loro, pinaro byak) Aksara Jawa:
Lingga: (jambe)

  1. pr padha rupane.









Kata kunci/keywords: arti kaya jambe (nom) sinigar (loro, pinaro byak), makna kaya jambe (nom) sinigar (loro, pinaro byak), definisi kaya jambe (nom) sinigar (loro, pinaro byak), tegese kaya jambe (nom) sinigar (loro, pinaro byak), tegesipun kaya jambe (nom) sinigar (loro, pinaro byak)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.