kaya tumbu olèh tutup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kaya tumbu olèh tutup Aksara Jawa: ꦏꦪꦠꦸꦩ꧀ꦧꦸꦲꦺꦴꦭꦺꦃꦠꦸꦠꦸꦥ꧀

  1. pr olèh jodho sing nunggal wêwatakane (kêkarêpane).








Kata kunci/keywords: arti kaya tumbu olèh tutup, makna kaya tumbu olèh tutup, definisi kaya tumbu olèh tutup, tegese kaya tumbu olèh tutup, tegesipun kaya tumbu olèh tutup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org