kayatnan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kayatnan Aksara Jawa: (ka) (ya)ꦠ꧀ (t) (na)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) kaprayitnan, pangati-ati
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kayatnan, makna kayatnan, definisi kayatnan, tegese kayatnan, tegesipun kayatnan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org