kebak

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]


Tembung aran[besut]

kebak


  1. kisènan (diênggoni) kabèh ora ana kang isih sêla (lowah)