keblat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

keblat (Ar) krama/ngoko

  1. ênêr marang Mêkkah (tmr. sêmbahyang Islam);
  2. pc pangimanan ing mêsjid;
  3. pancêring ênêr (lor, kulon, kidul, wetan lsp);








Kata kunci/keywords: arti keblat, makna keblat, definisi keblat, tegese keblat, tegesipun keblat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.