kemah

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kemah Aksara Jawa: ꦏꦺ (ke) (ma) (h)
Lingga:

  1. (Ar) êngg pc omah-omahan motha.








Kata kunci/keywords: arti kemah, makna kemah, definisi kemah, tegese kemah, tegesipun kemah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.