kene

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kene Aksara Jawa: ꦏꦺ (ke)ꦤꦺ (ne)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kene
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panuduh mratelakake panggonan kang cêdhak;









Kata kunci/keywords: arti kene, makna kene, definisi kene, tegese kene, tegesipun kene
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org