kentir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kentir Aksara Jawa: ꦏꦺ (ke)ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg kèli.









Kata kunci/keywords: arti kentir, makna kentir, definisi kentir, tegese kentir, tegesipun kentir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org