kera

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kera Aksara Jawa: ꦏꦺ (ke) (ra)
Lingga: krama/ngoko

  1. maniking mata nisih (ora ana ing têngah bênêr).









Kata kunci/keywords: arti kera, makna kera, definisi kera, tegese kera, tegesipun kera
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org