kere

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kéré Aksara Jawa: ꦏꦺ ()ꦫꦺ ()
Lingga: (kéré)
krama/ngoko

  1. wong mlarat kang ngemis.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kere, makna kere, definisi kere, tegese kere, tegesipun kere

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.