kere

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kere Aksara Jawa: ꦏꦺ (ke)ꦫꦺ (re)
Lingga: krama/ngoko

  1. wong mlarat kang ngêmis.









Kata kunci/keywords: arti kere, makna kere, definisi kere, tegese kere, tegesipun kere
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.