kere

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kere Aksara Jawa: ꦏꦺ (ke)ꦫꦺ (re)
Lingga: krama/ngoko

  1. wong mlarat kang ngêmis.









Kata kunci/keywords: arti kere, makna kere, definisi kere, tegese kere, tegesipun kere
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org