kere

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kere Aksara Jawa: ꦏꦺ (ke)ꦫꦺ (re)
Lingga: krama/ngoko

  1. wong mlarat kang ngêmis.








Kata kunci/keywords: arti kere, makna kere, definisi kere, tegese kere, tegesipun kere

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.