kesa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kesa Aksara Jawa: ꦏꦺꦱ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) rambut.









Kata kunci/keywords: arti kesa, makna kesa, definisi kesa, tegese kesa, tegesipun kesaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org