Menyang kontèn

khabar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

khabar krama/ngoko

  1. (Ar) êngg pawarta


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti khabar, makna khabar, definisi khabar, tegese khabar, tegesipun khabar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.