khadis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

khadis krama/ngoko

  1. (Ar) akcrita riwayate Cithakan:K Cithakan:N Mokamad
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti khadis, makna khadis, definisi khadis, tegese khadis, tegesipun khadis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.